BMW

230e xDrive Active Tourer

Pris fra

kr 123 456

Rekkevidde

opptil 123456 km

Drisstofftype

Hybrid

BMW 2-serie Active Tourer tilbyr basisutstyr av høy kvalitet og typisk BMW-kjøreglede med opptil 326 hk* Den er ideell for aktive mennesker, og tilbyr et lasterom på opptil 1370 liter i tillegg til et effektivt drivverk, moderne design og det høyeste nivået av teknisk komfort. Nye BMW 2-serie Active Tourer lanseres sommeren 2022. Tallene er foreløpige og er enda ikke offisielt bekreftet.

  • Effekt i kW (hk) ved 0/min: 11o (150) / 5,000
  • Akselerasjon 0 – 100 km/t i sek: 5,7
  • Elektrisk rekkevidde i km: 69 – 80
  • Forbruk blandet kjøring: 20.0 – 17.9

*Tallene er foreløpige

 

 

 

BMW har utviklet eDrive Zones for å realisere og fremme mest mulig utslippsfri kjøring gjennom miljøsoner og andre lavutslippsområder. Dette betyr at din BMW plug-in-hybrid automatisk oppdager når du kjører i en lavutslippssone og automatisk bytter til lokalt utslippsfri, helelektrisk drift. For hver elektrisk drevet kilometer samler du bonuspoeng i BMW Points-programmet, og i miljøsonene samler du til og med det dobbelte. Du kan se og administrere disse i My BMW appen*. BMW Points kan deretter innløses i nyttige premier, for eksempel gratis BMW Charging ladekontingenter.

Plug-in Hybrider kan enket lades hjemme via en ladeboks eller på en av de mange ladestasjonene i Norge eller rundt om i Europa. I likhet med elbilen er det mulig å lade en Plug-in Hybrid gjennom en vanlig stikkontakt. Dette er ikke å anbefale da dette gir større sjanse for overoppheting på grunn av den høye strømmen som går gjennom stikkontakten.

Det sportslige designet til BMW 2-serie Active Tourer med sin store, åttekantede doble nyregrill gir et markant og selvsikkert utseende. Dørhåndtak som flukter med overflaten understreker det tydelige designet. Samtidig får silhuetten en dynamisk kontur gjennom den langstrakte sidevindugrafikken, den flate A-stolpen og den presise linjeføringen. Kupeen i BMW 2-serie Active Tourer er progressiv og sjenerøs når det gjelder plass. Optimalt plasserte oppbevaringsrom, alternatve sportsseter for fører og sidepassasjer og standard justerbarhet for baksetets ryggstøtte sikrer ekstremt variabel bruk og mer sittekomfort bak

BMW 2-serie Active Tourer med BMW iDrive tilbyr en helt ny brukeropplevelse. Bilen er utstyrt med BMW operating system 9, heldigitalet Infotainment-System med ergonomisk BMW Curved Display og høymoderne betjeningskonsept med intuitiv menystruktur og interaksjon via berøring eller naturlig dialog.
Active Guard øker komforten og sikkerheten på lengre reiser, og parkeringsassistenten gjør det enklere å parkere.

Kjøpskampanje
elbil

BMW iX1 Charged

opptil 438 km rekkevidde
312 hk
0-100 på 5.6 sek
Kjøpspris
kr 529 900
Kampanjepris

Finn ut mer

Kjøpskampanje
elbil

BMW BMW iX1 Charged Plus

opptil 438 km rekkevidde
312 hk
0-100 på 5.6 sek
Privatleasing
kr 5 990
Per mnd.
Startleie
kr 77 340
Ved leasing
Totalpris
kr 297 475
Ved leasing
Kjøpspris
kr 559 900
Kampanjepris

Finn ut mer

elbil

BMW iX 40

Rekkevidde inntil 426 km
0-100 på 6.1 sek
Finn ut mereast

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.

Eksperthjelp?

Få svar på dine spørsmål fra en av våre eksperter. Du kan kontakte oss via chat, kontaktskjema eller ved å ringe oss.